Network Menu

MEMAs regionmöten

Regionmötet är förlagt till hösten, vanligtvis oktober månad.

Det är då regionstyrelsen, som består av alla avdelningsordförande i regionen, sammanträder och har sitt formella årsmöte. Dessutom erbjuds ofta aktiviteter för andra intresserade Sweor, som t.ex. utflykter och guidade besök.

Vartannat år arrangeras MEMAs regionmöte lokalt i regi av en av avdelningarna i den egna regionen och vartannat år sker det i samband med SWEA Internationals Världsmöte.

Regionmöte 2016 blir i Cannes

RM_annons_1-300x250MEMAs regionmöte för 2016 äger rum i Cannes 13-16 oktober.

För information om mötet, läs mer på SWEA Rivierans webbplats i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2015 i Arizona

MEMAs styrelse under VM2015

MEMAs styrelse under VM2015

Regionmötet 2015 hölls i Arizona under Världsmöte 2015.

Från artikeln om mötet: Ämnena på förmötet handlade om medlemsrekrytering, engagemang och program. Donationer och/eller gemenskap, vad är viktigast med SWEA? Hur kan vårt systerskap hjälpa de avdelningar som har problem i regionen? Diskussionerna var många och tiden gick fort.

Regionmöte 2014 i Bonn

MEMAs styrelse under regionmöte 2014 i Bonn

MEMAs styrelse under regionmöte 2014 i Bonn

MEMAs regionmöte hölls den 17 och 18 oktober i Bonn.

Från artikeln om mötet: MEMAs RM började med en välkomstmiddag vid sittande bord på torsdagkvällen och vi uppskattade att vi inte behövde fundera på hur man stående bäst gör för att balansera tallrik och glas och samtidigt ska försöka äta och hälsa och krama om varandra, när man faktiskt bara har två händer. Regionens AOs och några vice-AOs samt någon medlemsansvarig och kassör samlades sedan på fredagen till vårt förmöte och vi hade förmånen att ha vår Internationella ordförande Margaret Sikkens Ahlquist närvarande hela dagen.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2013 i Bologna

Region MEMA på VM 2013

Region MEMA på VM 2013

Regionmötet 2013 hölls i Bologna, Italien under Världsmöte 2013.

Från VM2013 webbplatsen: Alla avdelningar i regionen hade skickat sin AO utom SWEA Paris, som representerades av sin vice ordförande. Under förmötet delade styrelsen upp sig i grupper och diskuterade tre förbestämda ämnen: avdelningarnas/regionens ekonomi, transparens och kommunikation samt valberedningens arbete.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>