Network Menu

MEMAs RM 2016 i Cannes

Hej och välkomna till till MEMAs Regionmöte 2016!

Först och främst vill jag tacka SWEA Rivieran som är vår värdavdelning och bjuder in oss till Regionmöte 2016 i fina Cannes. Jag ser med spänning fram till de dagar vi kommer att vara tillsammans, både under regionmötet och de efterresor som erbjuds. Som ny Regionordförande är det mitt första som jag ansvarar för. Jag känner starkt stöd i avdelningarna och är övertygad om att vi kommer att får bra regionmötesdagar tillsammans där vi utbyter värdefulla erfarentheter, ger stöd och är kreativa i de frågor som diskuteras.

Själv är jag en SWEA Luxembourg medlem sedan 10 år tillbaka och har deltagit i flera region-och världsmöten och jag kan inte annat än rekommendera dessa fantastiska sammankomster där vi Sweor, utspridda över hela världen, hittar varandra och våra likheter oavsett ålder.

MEMA är en av SWEAs största regioner och omfattar 13 avdelningar: Belgien, Berlin, Frankfurt-Heidelberg, Israel, Köln-Bonn, Luxemburg, Malmö, Milano, Paris, Rimini, Rivieran, Rom och Örestad. Dessa 13 avdeldningar utgör MEMAs Regionstyrelse vilket ansvarar för att SWEAs stadgar och regionekonomi följs.

Vi är redan många Sweor anmälda till detta välorganiserade arrangemang och jag hoppas att fler och så många som möjligt ute i vår region kan komma och dela med sig av erfarenheter men också njuta av det program och resor som har planerats.

Välkomna!

Eva Gram Toft, regionordförande MEMA