Network Menu

MEMAs RM 2018 i Milano

Hej och välkomna till till MEMAs Regionmöte 2018!

SWEA-MM-fullcolor-194x300Först och främst vill jag tacka SWEA Milano som är vår värdavdelning och bjuder in oss till Regionmöte 2018 i fina Milano. Jag ser med spänning fram till de dagar vi kommer att vara tillsammans, både under regionmötet och de efterresor som erbjuds. Jag känner starkt stöd i avdelningarna och är övertygad om att vi kommer att får bra regionmötesdagar tillsammans där vi utbyter värdefulla erfarentheter, ger stöd och är kreativa i de frågor som diskuteras.

Själv är jag en SWEA Luxembourg medlem sedan 12 år tillbaka och har deltagit i flera region- och världsmöten. Jag kan inte annat än rekommendera dessa fantastiska sammankomster där vi Sweor, utspridda över hela världen, hittar varandra och våra likheter oavsett ålder.

MEMA är en av SWEAs största regioner och omfattar 12 avdelningar: Belgien, Berlin, Israel, Köln-Bonn, Luxemburg, Malmö, Milano, Paris, Rimini, Rivieran, Rom och Örestad. Dessa 12 avdeldningar utgör MEMAs Regionstyrelse, vilket ansvarar för att SWEAs stadgar och regionekonomi följs.

Jag hoppas att så många som möjligt ute i vår region kan komma och dela med sig av erfarenheter men också njuta av det program och resor som har planerats. Hitta mer information om MEMAs Regionmöte 2018 på SWEA Milanos webbplats.

Välkomna!

Eva Gram Toft, regionordförande MEMA